Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Forssell heilutti verkkoja Aalenia vastaan

Kirjoittaja: — 21/11/2014

2. Bundesligan 14. kierros käynnistyi perjantaina kahdella ottelulla. Toisessa Mikael Forssellin VfL Bochum otti vakuuttavan 4-0-voiton VfR Aalenista. Suomalainen tuli vaihdosta kentälle 75. minuutilla ja iski ottelun viimeiseksi jääneen osuman.

Forssell vaihdettiin kehiin 3-0-tilanteessa. Miehellä oli mahdollisuus osua läpiajosta ennen maaliaan, mutta yritys epäonnistui. Viitisen minuuttia myöhemmin Forssell kuitenkin iski Timo Perthelin keskityksen suoraan syötöstä maalin perukoille.

Voitolla Bochum nousi sarjassa yhdeksänneksi ennen kierroksen muita otteluita. Aalen on sarjassa jumbona.

Alexander Ring on edelleen loukkaantuneena, eikä mies ole Kaiserslauternin kokoonpanossa perjantai-illan kärkikamppailussa Darmstadtia vastaan.

Toimittajan sana

Odotukset Forssellin suhteen eivät olleet korkealla, kun mies siirtyi Saksaan, mutta jälki on ollut yllättävän hyvää. Tänään mies kuittasi hermostuneen viimeistely-yrityksensä maalilla. Nyt kasassa on kaksi maalia, ja eiköhän häkkejä synny tällä kaudella vielä muutama hassu. Avauskokoonpanoon mies tuskin murtautuu.

Forssellin Twitter-päivitys aiheutti tällä viikolla huvittuneisuutta medioissa ympäri Eurooppa. Toivotaan, etteivät kissat kiusaa Miklua enää.

loading comments...