HSV hyytyi kotonaan sarjajumboa vastaan – Hannover päihitti Augsburgin

Kirjoittaja: — 16/12/2014

Bundesligassa pelattiin tiistai-iltana mielenkiintoisia kamppailuita. Hamburger SV jäi kotonaan nollille ja hävisi sarjan perää pitävälle VfB Stuttgartille. Hannover 96 voitti Augsburgin, kun taas Köln ja Mainz nyhväsivät maalittoman tasapelin.

Hannover jatkoi FC Augsburgin kuplan puhkomista voittamalla sarjavitosen kotonaan maalein 2-0. Isännät siirtyivät johtoon 20. minuutilla. Hiroshi Kiyotake antoi kulmapotkun, ja Salif Sané ohjasi Lars Stindlin puskun maaliin hieman onnekkaasti.

Toisella puoliajalla kotijoukkue lisäsi johtoaan. Stindl kaatui kaksintaistelutilanteessa, ja pallo vietiin hieman heppoisin perustein pilkulle. Joselu sijoitti rankkarin varmasti oikeaan alakulmaan. Osuma jäi ottelun viimeiseksi.

HSV oli yllättävn kesy isäntä Stuttgartia vastaan. Ensimmäinen puoliaika oli vierailijoiden dominointia, sillä joukkue vei maalipaikat nimiinsä peräti 12-1. Ottelun ainokainen syntyi myös avausjaksolla. Valon Behrami kompuroi pallon Alexandru Maximille, joka vapautti Florian Kleinin maalintekoon.

Puntit hieman tasoittuivat toisella jaksolla, kun Georg Niedermeier ajettiin ulos suoralla punaisella kortilla. Rafael van der Vaartin ylärimaan osunut vapaapotku jäi kuitenkin kotijoukkueen parhaaksi paikaksi, ja pisteet matkasivat Stuttgartiin.

Köln ja Mainz väänsivät tasaisen kamppailun RheinEnergieStadionilla. Noin vartti ennen päätösvihellystä Shinji Okazaki osui ylärimaan, mutta sen lähemmäksi maalintekoa ottelussa ei päästy.