Hoffenheim nipisti voiton maali-iloittelussa

Kirjoittaja: — 29/11/2014

Bundesligan lauantai-illan viimeisessä ottelussa Hoffenheim isännöi Hannoveria. Kotijoukke voitti värikkäiden vaiheiden jälkeen maalein 4-3.

Ottelu oli ehtinyt vanheta vain viitisen minuuttia, kun kotijoukkue oli jo onnistua maalinteossa. Sivuvaparista syntyneen maalinedushässäkän seurauksena Sven Schipplock laukoi pallon ylärimaan.

Noin vartin jälkeen vieralijoiden Joselu karkasi läpiajoon, mutta espanjalaisen sijoitus viuhui muutaman pallonmitan verran maalin ohi.

Koitjoukkue siityi johtoon pari minuuttia myöhemmin, kun Pirmin Schwegler pommitti vapaapotkun rangaistusalueen rajan tuntumasta voimalla alakulmaan.

Hoffenheimin seuraava maali syntyi 36. minuutilla. Kim Jin-su eteni laitaa pitkin, ja miehen loistava syöttö löysi maalin kulmalta Kevin Vollandin, jolla oli helppo työ tällätä pallo tyhjään maaliin. Hannover nousi kuitenkin vielä maalin päähän ennen puoliaikaa, kun Lars Stindl ahnehti ensimmäisenä puskemaan Hoffenheim-puolustuksesta kimmonutta irtopalloa.

Hannover nousi tasoihin toisen puoliajan alussa upealla osumalla. Manuel Schmiedebach, Hiroshi Kiyotake ja Jimmy Briand sahasivat Hoffenheimin puolustuksen täysin hajalle, ja lopulta Briand pelasi pallon Joselulle, joka pisti pallon tyhjään maaliin.

Hoffenheim ei jäänyt kuitenkaan tuleen makaamaan. Seitsemän minuuttia myöhemmin Eugen Polanski pamautti kotijoukkueen takaisin johtoon tarkalla laukauksella noin 25 metristä.

Ottelun voittomaali nähtiin neljä minuuttia myöhemmin, kun Niclas Süle puski pelivälineen Schwegler vaparista verkon perukoille. Hannover nousi lopussa vielä maalin päähän Stindlin illan toisella osumalla. Kotijoukkueen puolustus kesti Hannoverin loppurynnistyksen, joten pisteet jäivät Hoffenheimiin.