Wolfsburg kaatoi kärkikamppailussa Mönchengladbachin

Kirjoittaja: — 30/11/2014

Sunnuntain ensimmäisessä Bundesliga-ottelussa Volkswagen Arenalla mittaa toisistaan ottivat Mestarien liiga -paikkoja havittelevat VfL Wolfsburg ja Borussia Mönchengladbach. Sudet voitti maalein 1-0.

Kotijoukkue iski ottelun ainokaisen jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen.  Yann Sommer nyrkeili pallon suoraan päin Robin Knochea, joka pisti pelivälineen pussiin.

Gladbach piti palloa, mutta Wolfsburg iski vastahyökkäyksistä vaarallisesti.  Sommer paikkaili avausmaaliin johtanutta virhettään muutamalla hyvällä torjunnalla. Vierinhan laukaus puolestaan painui tolpan juuresta ohi.

Vierailijoiden ensimmäisen jakson paras paikka siunaantui Patrick Herrmannille, jonka puskun Diego Benaglio sai torjuttua.

Toisen puoliajan alussa Ivica Olićilla oli mainio mahdollisuus lisätä kotijoukkueen johtoa, mutta Sommer venyi loistotorjuntaan. Wolfsburg oli muutenkin lähempänä maalia kuin Mönchengladbach. Vierailijat saivat vielä lisä-ajalla kulmapotkusta aikaiseksi hässäkän maalin edustalle, mutta Knochen maali jäi lopulta ottelun ainoaksi.

Mönchengladbach on kolmen perättäisen tappion myötä tippunut jo viidenneksi. Wolfsburg jatkaa edelleen sarjakakkosena.