Dortmund murjoi Mainzin toisella puoliajalla

Kirjoittaja: — 14/02/2015

Bundesligan 21. kierros käynnistyi, kun Borussia Dortmund isännöi FSV Mainzia. Kotijoukkue oli tappiolla ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta se voitti lopulta maalein 4-2.

Mainz aloitti maalinteon jo ottelun ensimmäisellä minuutilla. Roman Weidenfeller nyrkkeilu pallon suoraan Elkin Sotolle, joka nosti pelivälineen verkkoon noin 25 metristä yli kaukana maalistaan olleen Weidenfellerin.

Dortmund pääsi vauhtiin toisella jaksolla. 49. minuutilla Neven Subotić puski isännät tasoihin.

Kotijoukkue siirtyi johtoon 55. minuutilla. Kevin Kampl vapautti Marco Reusin läpiajoon. Reus kiersi maalivahdin ja sijoitti pallon tyhjään maaliin. Yunus Mallı toi kuitenkin Mainzin tasoihin vain hetkeä myöhemmin.

Voittomaali syntyi noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä. Reus antoi mainion pallon rangaistusaluuelle Pierre-Emerick Aubameyangille, joka taisteli pallon verkon perukoille.

Reilut viisi minuuttia myöhemmin Nuri Şahin viimeisteli loppunumeroiksi 4-2.

Dortmund nousi ennen kierroksen muita otteluita sijalle 14.