Bayernille viikon toinen tappio – Mönchengladbach nousi kakkoseksi

Kirjoittaja: — 09/05/2015

Bayern Münchenin viikko sujui poikkeuksellisen synkissä merkeissä, kun Barcelona-tappion jälkimainingeissa Augsburg kävi ripottelemassa suolaa haavoihin ja haki lauantain Bundesliigaottelussa Münchenista 1-0-voiton.

Bayern-luotsi Pep Guardiola oli tehnyt melkoisesti muutoksia avauskokoonpanoonsa ja kun maalilla pelannut Pepe Reina pysäytti jo 13. minuutilla Augsburg-hyökkääjä Raul Bobadillan punaisen kortin arvoisesti, ei Bayernin tilanne kovin hyvältä näyttänyt. Samainen Bobadilla iski parikymmentä minuuttia ennen loppua ottelun ainoan maalin. Voitolla Augsburg tarrasi samalla tiukasti kiinni ensi kauden europaikkoihin.

Mönchengladbach puolestaan otti pitkän askelen kohti Mestarien liigaa kaatamalla kotonaan Leverkusenin puhtaasti 3-0. Max Kruse laukoi kotijoukkueen johtoon pian tauon jälkeen ja Patrick Hermann sekä Ibrahima Traoré sinetöivät viimeisellä kymmenminuuttisella loppunumerot.

Eintracht Frankfurt sinetöi sarjapaikkansa lopullisesti voitolla Hoffenheimista ja Dortmund jatkaa taistelua europaikoista kaadettuaan Herthan.