Bayern München murjoi HSV:n

Kirjoittaja: — 14/02/2015

Bundesligan 21. kierroksen lauantai-iltapäivän otteluissa nähtiin melkoisia maali-iloitteluita. Hamburger SV oli pahasti jyrän alla Bayern Müncheniä vastaan Allianz-Arenalla, kun se hävisi peräti 8-0.

Thomas Müller aloitti maalikarkelot 21. minuutilla iskemällä kotijoukkueen johtoon rangaistuspotkusta. Lisää seurasi vain pari minuuttia myöhemmin, kun Mariö Götze iski Bayernin 2-0-johtoon.

Sitten alkoi Arjen Robbenin show. Ennen puoliaikaa hollantilainen harhautteli HSV-puolustuksen hajalle ja laukoi vasurillaan pallon takayläkulmaan.

Toisen puoliajan alussa Robben osui vuorostaan oikealla jalallaan. Pitkän kuljetuksen päätteeksi mies harhautti alimman puolustajan ja viimeisteli etukulmasta lukemiksi 4-0.

56. minuuttilla niinikään huikeassa iskussa ollut Müller sijoitti noin 25 metristä alakulmaan. Sama mies teki esityön, kun Robert Lewandowski teki isännille vain minuuttia myöhemmin illan kuudennen osuman.

Franck Ribéry ja Götze kaunistelivat vielä loppunumeroiksi 8-0.

Bayern johtaa sarjaa kahdeksan pisteen erolla Wolfsburgiin.