Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Werder Bremenin treeneissä käsirysy

Kirjoittaja: — 17/12/2013

Pahoihin vaikeuksiin ajautuneen Werder Bremenin kriisi tuntuu yhä syvenevän. Maanantain harjoituksissa ajauduttiin jopa rystysten heilutteluun. Yhteen ottivat Bremenin 33-vuotias kapteeni Clemens Fritz ja 18-vuotias tulokaspelaaja Davie Selke.

Ensin kokenut puolustaja ja nuori hyökkääjä ajautuivat kaksintaisteluun, jossa Selke huitaisi Fritziä naamaan. Nuorukainen pyysi anteeksi ja kaikki näytti olevan hyvin. Muutamaa minuuttia myöhemmin sama kaksikko kohtasi kuitenkin uudestaan. Nyt Fritz repi Selken oranssin harjoitusliivin rikki ja läpsäisi tätä kasvoihin. Vasta kanssapelaajien väliintulo irrotti pelaajat toistensa kimpusta.

– Harjoituksissa mennään välillä asiaan vähän intensiivisemmin. Se näytti pahemmalta kuin mitä se oli. Kaikki on nyt selvitetty, Fritz kommentoi käsikähmästä kertoneelle Bildille.

Myös Selkeltä Bild yritti saada lausuntoa, mutta seurajohto oli ilmeisesti kieltänyt hyökkääjää puhumasta lehdistölle. Bildin kuvat puhuvat kuitenkin puolestaan.

Bremen on saanut viimeisistä viidestä ottelustaan vain yhden sarjapisteen. Samalla joukkue on ajautunut sarjataulukon sijalle 14. Kun otetaan huomioon koko kalenterivuosi 2013, ei yksikään joukkue kolmella ylimmällä sarjatasolla ole saavuttanut niin vähän sarjapisteitä kuin Werder Bremen.

loading comments...