Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Suosikit mukana sunnuntain cup-arvonnassa

Kirjoittaja: — 05/12/2013

Saksan Cupin kolmas kierros pelattiin ilman suurempia sensaatioita. Ainoa edes yllätyksentapainen oli Schalken taipuminen Hoffenheimille, mutta ottaen huomioon Schalken vaikeudet Hoffenheimia vastaan Jens Kellerin aikakaudella, ei tuokaan tulos lyönyt ketään ällikällä. Schalken cup-taival pysähtyi jo kolmannen kerran peräkkäin neljännesvälierissä, sen voitettua sitä edellisellä kaudella koko cupin.

Puolivälierissä on mukana seitsemän joukkuetta Bundesliigasta: Bayern München, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, VfL Wolfsburg, Hamburger SV, TSG 1899 Hoffenheim ja Eintracht Frankfurt. Alexander Ringin edustama 1.FC Kaiserslautern on ainoa joukkue kakkosbundesliigasta.

Vaikka mukana on lukuisia maineikkaita seuroja, oli joukosta vuosi sitten puolivälierissä vain kolme seuraa. Kauden 2012-2013 cup-voittaja Bayern München pudotti matkalla mestaruuteen puolivälierissä Dortmundin ja välierissä Wolfsburgin. Muu viisikko oli pudonnut jo aiemmin; HSV, Hoffenheim ja Frankfurt peräti jo ensimmäisellä kierroksella.

Puolivälieräjoukkueista ainoastaan Wolfsburg ja Hoffenheim eivät ole historiansa aikana vielä onnistuneet Saksan Cupia voittamaan. Kaikille muille cup-voiton juhliminen Berliinin Olympiastadionilla on jo enemmän tai vähemmän tuttua puuhaa.

Cupin puolivälierät pelataan 11.-12. helmikuuta 2014. Otteluparit arvotaan ensi sunnuntaina klo 19 alkaen. Onnettarena toimii Saksan naisten maajoukkueen päävalmentaja Silvia Neid.

loading comments...