Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Stuttgart hyvästeli kaksi pelaajaansa

Kirjoittaja: — 30/01/2014

VfB Stuttgart on hankkiutunut eroon kahdesta pelaajastaan. 28-vuotias William Kvist siirtyy Valioliigan Fulhamiin ja 30-vuotias Cristian Molinaro Serie A:n Parmaan.

Puolustava keskikenttäpelaaja Kvist pelaa säännöllisesti Tanskan maajoukkueessa. Myös VfB-valmentaja Thomas Schneiderin alaisuudessa hän oli vakituinen avauskokoonpanon pelaaja marraskuun loppuun saakka, mutta peliesitykset eivät tyydyttäneet sen paremmin seuraa kuin pelaajaakaan, joten seuranvaihto tuli ajankohtaiseksi.

– William ei päässyt enää sellaiseen pelirytmiin, mitä hän olisi toivonut. Siksi etsimme yhdessä molempia osapuolia tyydyttävää ratkaisua. Valioliiga on yksi Euroopan parhaista sarjoista ja toivotamme hänelle siellä parasta mahdollista menestystä, Stuttgartin urheilutoimenjohtaja Fredi Bobic kommentoi seuran kotisivuilla.

Kvist siirtyy aluksi Fulhamiin loppukauden pituisella lainasopimuksella, mutta kauppaan sisältyy myös Fulhamin osto-optio. Seurat eivät sopimuksen summia paljastaneet, mutta Kickerin arvion mukaan mahdollinen ostosumma on 1,5 miljoona euroa.

Vasen laitapuolustaja Molinaro pelasi elokuussa yhden bundesliigaottelun ja yhden pelin Eurooppa-Liigaa. Sen jälkeen hän ei enää joukkueen kokoonpanoon mahtunut. Miehelle on etsitty aktiivisesti uutta seuraa syksyn ajan ja nyt hän palaa kotimaahansa Serie A:n kuudentena olevaan Parmaan. Molinaron sopimus Stuttgartin kanssa olisi päättynyt tulevana kesänä. Hän ehti viettää Saksassa ja nimen omaan Stuttgartissa neljä vuotta.

loading comments...