Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Stefan Kießling facebook-sivullaan: “Keskityn seurajoukkueuraani”

Kirjoittaja: — 26/08/2013

Bayer Leverkusenin hyökkääjätähti ja viime kauden maalikuningas Stefan Kießling julkaisi myöhään sunnuntai-iltana kirjoituksen koskien maanantaina ilmestyvää Bild-lehden artikkelia. Kießling sanoo keskittyvänsä tällä hetkellä täysin seurajoukkueuraansa ja olevansa tilanteeseen tyytyväinen. A-maajoukkueen päävalmentajaa Kießling ei nimeltä mainitse, mutta rivien välistä on helppo lukea, että Joachim Löwin toimiessa maajoukkueen luotsina ei Kießlingiä tulla maajoukkuepaidassa näkemään.

-On raastavaa, että maajoukkueteema nostetaan yhä uudestaan ja uudestaan esille. Haluaisin vihdoinkin vähentää tätä taakkaa. Olen tyytyväinen tilanteeseeni ja voin hyvin elää sen kanssa, että valinta ei osu minuun. Joten voin keskittyä täysillä Bayer Leverkuseniin, maaliruisku kirjoitti.

Kießlingin mukaan viimeisen kolmen vuoden aikana hänelle ei ole kertaakaan selvitetty maajoukkuejohton taholta, mitä maajoukkueeseen pääsemiseen häneltä vaaditaan.

-Leverkusenissa minulla on fanit ja ympäristö, joista saan itseluottamusta. Se on kaikki mitä tarvitsen parhaalle tasolleni yltääkseni, Jogi-hylkiö toteaa.

loading comments...