Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Poliitikko toivoi Stefan Kießlingin jalkojen menevän poikki

Kirjoittaja: — 27/10/2013

Bayer Leverkusenin hyökkääjä Stefan Kießling teki viikko sitten Bundesliigassa ottelussa Hoffenheimia vastaan ns. “haamumaalin”. Kießling puski pallon kulmapotkusta sivuverkkoon, pallo meni verkossa olleesta reiästä maaliin ja ottelun tuomari hyväksyi maalin. Lopulta osuma osoittautui vieläpä Leverkusenin voittomaaliksi.

Maali aiheutti saksalaismediassa runsaasti parranpärinää, kiivaita väittelyitä ja spekulointeja mahdollisesta uusintaottelusta. Oman huomionsa sai myös maalista vastannut Kießling, jota jo ottelun aikana hoffenheimilaisyleisö pilkkasi rajuin sanankääntein. Syyttely reilun pelin vastaisuudesta on viikolla jatkunut, mutta pisimmälle meni julkisuudessa Rheinland-Pfalzin osavaltiopäivien parlamentaarikko Andreas Bierbricher, joka toivoi Kießlingin molempien jalkojen menevän poikki.

– Olin aina ajatellut, että Kießlingin tulisi saada tilaisuutensa maajoukkueessa. Mutta nyt toivon, että tuon selkärangattoman tyypin molemmat jalat menisivät poikki, konservatiivista CDU-puoluetta edustava Bierbricher kommentoi eräällä facebook-foorumilla.

Mönchengladbachin kannattajana tunnettu Bierbricher tunnusti Express-lehdelle menneensä liian pitkälle.

– Myönnän, että kirjoitin noin. Olen pahoillani. Postaukseni oli suuri virhe.

Tapaus ei ollut Bierbricherin ainoa facebook-ylilyönti. Jo 18.lokakuuta, kun Kießling latasi omaan facebook-profiiliinsa kuvan loukkaantuneesta jalastaan lisäten kuvaan kommentin “hyvin parantunut”, oli Bierbricher Bildin mukaan kommentoinut kuvaa sanoilla “toivottavasti se irtoaa”. Poliitikko kiisti Bildille kirjoittaneensa kyseisen kannanoton, mutta toisen tunnustuksen myötä on hänen sanoillaan melko vähän painoarvoa.

loading comments...