Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalkessa petyttiin tappioon: “Yksi huonoimmista esityksistämme viime vuosina”

Kirjoittaja: — 11/05/2015

Bundesligassa kuudentena majaileva Schalke koki sunnuntaina masentavan 0-2-vierastappion Kölnille.

Köln varmisti sarjapaikkansa voiton myötä, joten juhlittavaa riitti. Sen sijaan Schalken leirissä oltiin murheen murtamia. Ottelun jälkeen sinipaitojen pelaajat eivät löytäneet selityksiä heikkoon esitykseen.

– Pelasimme todella huonosti. En tiedä mikä meitä vaivasi. Tuolla tavalla ei voiteta Bundesligan otteluita. Olen melko varma siitä, että tuo oli yksi huonoimmista esityksistämme viime vuosina, Schalken Julian Draxler harmitteli Bundesligan sivuilla.

Myös Benedikt Höwedes oli apealla päällä ottelun jälkeen.

– On vaikeaa löytää selityksiä tällaisille surkeille esityksille viikko toisensa jälkeen. Saan kuulostamaan itseni hölmöltä, jos emme (puheiden jälkeenkään) suoriudu kentällä. Meiltä puuttuu kaikki, mikä tekee meistä Schalken. Ei ollut intohimoa, tahtoa juosta, tai tunnetta. Emme pystyneet tekemään hyökkäyspäässä mitään emmekä saaneet Kölnistä otetta, Höwedes manaili.

Koko kausi on ollut Schalkelle pettymys. Se on 32 ottelustaan voittanut 12, pelannut yhdeksän tasapeliä ja hävinnyt 11. Pisteitä sillä on 45.

Schalke pelaa seuraavan sarjapelinsä lauantaina, kun se kohtaa sarjassa toiseksi viimeisenä majailevan Paderbornin. Paderborn on  voittanut 32 ottelustaan vain seitsemän ja hävinnyt peräti 15.

loading comments...