Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Sami Hyypiälle potkut Bayer Leverkusenista

Kirjoittaja: — 05/04/2014

Bayer Leverkusen on erottanut Sami Hyypiän päävalmentajan paikalta. Loppukauden Leverkusenia luotsaa Sascha Lewandowski, joka oli vielä viime kaudella Hyypiän aisaparina valmennuksessa.

– Pitkän harkinnan jälkeen ja yhä meneillään olevan kriisin takia tulimme siihen päätökseen, että valmennusjohdon vaihto on ainoa keino päästä takaisin vireeseen, seuran toimitusjohtaja Michael Schade sanoi Leverkusenin verkkosivuilla.

– Haluan kiittää Sami Hyypiää hänen sitoutumisestaan viime vuosina. Hän teki uskomatonta työtä menestyksemme eteen sekä pelaajana että valmentajana. Nyt olemme päätyneet pisteeseen, jossa emme valitettavasti näe muuta vaihtoehtoa (kuin Hyypiän erottamisen).

Hyypiän viimeiseksi otteluksi jäi perjantainen tappio heikon kauden pelannutta HSV:tä vastaan. Pitkään Bundesligan kakkossijassa kiinni ollut Leverkusen on tällä hetkellä neljäntenä, ja paikka Mestarien liigassa ensi kaudeksi on kovaa vauhtia karkaamassa. Viimeisestä yhdeksästä ottelustaan Leverkusen on voittanut vain yhden ja pelannut kaksi tasan.

loading comments...