Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Sami Hyypiä ja Teemu Pukki innoissaan uudesta sivustostamme

Kirjoittaja: — 09/08/2013

Uusi Bundesliiga.com–sivusto ilahduttaa kahta suomalaista Bundesliiga-edustajaa, Leverkusenin valmentaja Sami Hyypiää sekä Schalken hyökkääjä Teemu Pukkia. Kumpikin on sivustollemme antamissaan haastatteluissa tyytyväinen siitä, että viimein Bundesliigaa voi seurata omalla saitillaan ja suomeksi.

– Bundesliiga on erittäin tasokas ja kova sarja. Pelit ovat pääosin hyökkäysvoittoisia, täällä pelaa paljon maailman huippunimiä ja yllätyksiäkin tulee, Sami Hyypiä arvioi sarjaa.

– Hienoa, että Suomessa on nyt Bundesliigalla oma sivusto. Mielestäni sarja ansaitsee sen. Olen huomannut, että Bundesliigasta kiinnostuneiden suomalaisten määrä kasvaa koko ajan ja tulee varmasti kasvamaan myös jatkossa. Siksikin on hieno juttu, että fanit voivat sarjaa seurata omalta sivustoltaan.

Teemu Pukki on myös innoissaan uutuudesta.

– Saksan Bundesliigan näkyvyys ja arvostus kasvoi varmasti ihan uudelle tasolle viime kauden Mestarien liigan vuoksi. Mutta jo sitä ennen täällä on pelattu viihdyttävää ja näyttävää peliä. On todella hyvä juttu, että Bundesliigan faneille on nyt perustettu oma koti, Pukki sanoo.

– Tätä kautta sarja tulee vieläkin tutummaksi. Toivottavasti pääsen kommentoimaan maaleja mahdollisimman monta kertaa tänne, Pukki naurahtaa.

Hyypiän ja Pukin lisäksi Bundesliiga.com tulee seuraamaan myös kakkosbundesliigan suomalaispelaajia tiiviisti sekä hakemaan tärkeää asiantuntemusta niiltä suomalaispelaajilta, jotka uransa aikana Saksassa pelasivat.

Hyypiän ja Pukin haastatteluista lisää materiaalia on luvassa viikonlopun aikana. Tänään perjantaina julkaisemme myös Alexander Ringin mietteet kauden avausottelusta Bayern-Mönchengladbach.

Älä missaa mitään vaan tykkää meistä Facebookissa!

loading comments...