Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Parhaat vedonlyöntibrändit

Kirjoittaja: — 26/07/2015

Monet jalkapallofanit lyövät vetoa jalkapallofanittamisen ohella. Näin on tietenkin ollut jo pidempään, mutta kehityksen myötä vedonlyönnistä on tullut jopa olennainen osa urheilun seuraamisesta. Jo ennen jalkapallo-ottelua pelaaja voi lyödä lukuisista asioista vetoa, esimerkiksi montako maalia Dortmund Bayern Münchenin maaliin latoo tai toisinpäin. Näiden rinnalle on todella suosituksi vedonlyöntitavaksi noussut livevedonlyönti ja mobiili pelaaminen. Nämä yhdistettynä pelaajalla on kirjaimellisesti käsissään mainio väline vedonlyöntiin ja parhaimmillaan sitä voi tehdä missä vain ja milloin vain.

Valintojen maailma

Vedonlyöntifirman valinta on aika pitkälti makuasia, mutta muutamia seikkoja kannattaa ottaa huomioon. Vedonlyöjä etsii parhaita kertoimia koko ajan ja suurimmat kertoimet pelataan. Tuolloin jos pelaajalla on pelitili kyseisellä vedonlyöntitoimistolla, isketään kerroin kiinni. Parhaiden kertoimien löytämisellä pelaaja voi tienata satoja tai tuhansia euroja, riippuen tietenkin omasta pelitilistä ja vetosummista. Onneksi mikään ei estä sitä että pelaajalla on useampia suosikkisivustoja joilla lyödä vetoa. Hyviä vaihtoehtoja kun on olemassa useampia. Unibet, Betsson, Bet365, ja NordicBet. Näistä yhtiöistä ruotsalainen Betsson on listattu pörssiin ja on kovassa nousussa.

Yksi tärkeä tekijä on se, että sivustolla on hyvä tai erinomainen mobiilipalvelu. Mobiili vedonlyönti kasvattaa koko ajan suosiotaan ja mitä sujuvammat mobiilipalvelut yhtiöllä on, sen suositumpi paikka se on vedonlyöntiin. Myös oheispalvelut, kuten nettikasino on enemmän tai vähemmän tärkeässä roolissa.

Kertoimet ovat ratkaisevassa osassa sen suhteen missä pelaaja lyö vetoa. On kuitenkin fakta että toisessa kohteessa kertoimet tietyllä sivustolla voivat olla paremmat kuin toisella ja taas toisin päin. Suositeltavaa on että pelaajalla on pelitilit n. 5-10 eri vedonlyöntitoimistolla.

Pelaajan itse tekemään valintaan vaikuttaa tietenkin se, että miten iso maksimibonus kyseisellä sivustolla on. Bonuksella tarkoitetaan usein ensitallettajalle tarjolla olevaan bonusta, jossa pelaaja saa tallettamansa pelirahan päälle lisää pelirahaa. Yleinen maksimibonus on vedonlyönnissä 50 -100 euroa, mutta on myös olemassa 300 euron talletusbonuksia sekä sivustoja joka ei tarjoa bonusta ollenkaan.

Pinnaclen ratkaisu kuulostaa ehkä hieman oudolle, mutta pitkään Pinnaclella pelanneet vedonlyöjät tietävät että tuo raha on korkojen kera siirretty kertoimiin ja Pinnaclea ei pidetä syyttä yhtenä markkinoiden parhaista paikoista lyödä vetoa.

Vedonlyöntipalvelut suomeksi

Monet vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat pelejään suomen kielellä ja on olemassa myös vedonlyöntisivustoja jotka ovat vain ja ainoastaan suomalaisille pelaajille. Lähes kaikki suurimmat ja luotettavimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat kuitenkin palvelujaan suomeksi ja vähintään palveluita saa vedonlyönnin pääkielellä eli englanniksi. Usein pystyt vaihtamaan kielen myös saksaksi jos haluat extra fiilistelyä bundesliigan vetoihisi.

Myös kohdevalikoima on ratkaiseva tekijä, kun katsastetaan parhaimpia vedonlyöntisivustoja. Joidenkin sivustojen kohdetarjonta on suorastaan järkyttävän suuri ja pelilistoilla on esimerkiksi Saksan Bundesliigasta monta tasoa alaspäin olevien joukkueiden otteluita. Jalkapalloveikkaus on todella suosittua ja se hallitsee usean sivuston kohdevalikoimaa. Jotkut sivustot puolestaan tarjoavat kahta tai kolmea korkeinta sarjatasoa. Tämäkin on hieman makuasia, määrä ei välttämättä korvaa laatua ja liian vähäisillä kohteilla puolestaan karkottaa kaikki erikoiskohteiden etsijät. Moni sivusto tarjoaa kuitenkin varsin kompaktin paketin eri kohteita joilla pärjää vallan mainiosti.

Esivalinta on suoritettu

Hyvä asia on myös se, että välttämättä vedonlyöjän ei tarvitse pähkäillä sitä, missä on paras lyödä esimerkiksi Bundesliigan vetoja. On olemassa sivustoja jotka ovat käyneet läpi kaikki tunnetuimmat vedonlyöntisivustot, arvostelleet ne ja laittaneet esille myös sivujen kautta saatavilla olevat bonukset. Mikään ei kiellä rekisteröitymästä vaikka kaikille sivustoille, mutta muista että ensitalletuksen voi käyttää vain ja ainoastaan kerran yhdelle sivustolle! Bundesliiga löytyy varmasti kaikilta vedonlyöntitoimistoilta.

Erittäin tunnettuja ja hyväksi havaittuja sivustoja on useampia ja näiden joukosta löydät varmasti sivuston joka sopii sinulle todella hyvin. Ja saa valita useamman.

loading comments...