Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Nürnbergin hyökkäys uusiin puihin

Kirjoittaja: — 26/09/2013

Yhä avausvoittoaan metsästävä Nürnberg joutuu tulemaan seuraavat arviolta kuusi viikkoa toimeen ilman selkeää ykköskärkeään Daniel Ginczek. 22-vuotias saksalainen loukkasi torstain harjoituksissa vasemman jalkansa keskimmäisen varpaan. Ginczekin murtunut varvas leikattiin vielä saman päivän aikana.

Ginczekin huili tarkoittaa isoa muutosta Nürnbergin kokoonpanoon, sillä hän on saanut joukkueesta kolmanneksi eniten peliaikaa täydet minuutit pelanneiden maalivahti Raphael Schäferin ja toppari Emanuel Pogatetzin jälkeen. Ginczek on ollut penkillä vain 18 minuuttia.

Nuo 18 minuuttia on pelannut tsekkikärki Tomás Pekhart, joka nyt saa loistavan näytönpaikan. Pekhartiltakin jäi torstain harjoitukset flunssan takia väliin, mutta Nürnbergin sunnuntaisessa ottelussa Werder Bremeniä vastaan hänen uskoisi olevan kunnossa.

Ginczek on tehnyt alkukauden kuudessa ottelussa yhden maalin ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön. Koko Nürnbergin joukkue on pystynyt vasta kuuteen maaliin eikä kahden maalin pelaajia ole joukkueessa ainuttakaan.

loading comments...