Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Nürnbergin pelaajille pahoja polvivammoja

Kirjoittaja: — 09/02/2014

1. FC Nürnberg joutui luovuttamaan eilen sarjapisteet Bayern Münchenille, mutta lisää jobinpostia seura sai kahden tärkeän pelaajan polvivammoista. Laitapuolustaja Timothy Chandler ja hyökkääjä Daniel Ginczek jouduttiin ottamaan pois kentältä jo ennen avausjakson puoliväliä ja miehet ovat pitkään sivussa tositoimista.

Pelimiesten polvet kuvattiin jo eilen nürnbergläisellä klinikalla ja diagnoosit olivat katkeria. Daniel Ginczekin oikean polven ristisiteet olivat revenneet ja Timothy Chandlerin vasemman polven ulkosivuside koki saman kohtalon. Kummankin ensi viikko käynnistyy Augsburgissa suoritettavalla polvileikkauksella.

Ginczekin sairasloman pituudeksi arvioidaan puoli vuotta, joten hyökkääjän kausi on ohi. Chandler puolestaan joutuu sivuun 8-10 viikoksi, joten hänet nähtäneen tositoimissa taas huhtikuussa.

22-vuotias Ginczek oli pelannut valtaosan Nürnbergin otteluista joukkueen avauskokoonpanossa. 17 ottelussa mies ampui kolme maalia. 23-vuotias Chandler oli aloittanut frankkien oikeana laitapuolustajana kaikissa otteluissa syyskuusta lähtien. Ennen eilistä Chandleria enemmän kenttäpelaajista oli pelannut vain Hiroshi Kiyotake.

Nürnbergin loukkaantumistilanne on synkkä etenkin puolustuspään osalta, sillä poissa ovat vielä viikkojen ajan myös normaaliavauksen topparit Per NilssonEmanuel Pogatetz ja keskikentän pohjan Makoto Hasebe.

loading comments...