Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Klopp on pettynyt Kagawan viimeaiksiin esityksiin: “hän on kadonnut kuvasta”

Kirjoittaja: — 12/12/2014

Borussia Dortmundin alkukausi on ollut heikko, ja joukkue on sarjassa vasta sijalla 15. Keltamustien japanilaisen pelintekijän Shinji Kagawan kausi ei ole myöskään mennyt nappiin.

– Hänellä ei ollut helppo tilanne Manchester Unitedissa. Tullessaan takaisin Dortmundiin hän aloitti hyvin, mutta nyt peli ei suju niin hyvin, Klopp kertoi lehdistötilaisuudessa torstaina.

– Hän on kadonnut kuvasta. Jotkut pelaajat saavat vireensä takaisin nopeammin, Klopp jatkoi viittaamalla vähäiseen peliaikaan Englannissa

Viime kaudella Kagawa pelasi Valioliigaa Manchester Unitedin paidassa yhteensä vain hieman yli tuhat minuuttia. Toissa kaudella peliaikaa siunaantui suurinpiirtein saman verran. Japanilainen lähti Englantiin tähtenä, mutta palasi takaisin Saksaan penkkiveikkona.

25-vuotiaan pelintekijän alku tänä syksynä olikin hyvä, ja mies heilutteli verkkoja jo avausottelussaan SC Freiburgia vastaan. Hiljalleen otteet ovat kuitenkin heikentyneet, ja Kagawan parhaista puolista on nähty vain väläytyksiä. Japanilainen ei ole pystynyt täyttämään loukkaantuneen Marco Reusin saappaita.

Klopp ei kuitenkaan ole heittänyt kirvestä kaivoon luottopelaajansa osalta.

– Kagawa on poikkeuksellisen taitava, eikä hänen taidot ole kadonneet mihinkään, Klopp tiesi kertoa.

Japanilainen nähdään mahdollisesti tositoimissa lauantai-iltapäivänä, kun Hertha Berlin isännöi Borussia Dortmundia.

loading comments...