HSV jatkaa voittojen tiellä

Kirjoittaja: — 07/02/2015

Hamburge SV nappasi jo toisen peräittäisen voittonsa. Lauantain viimeisessä Bundesliga-ottelussa HSV päihitti kotonaan Hannoverin maalein 2-1.

Vierailijoilla oli mahdollisuus mennä johtoon 23. minuutilla, kun Rafael van der Vaartin rikkeen seuraksena pallo vietiin pilkulle. Jaroslav Drobný kuitenkin torjui Joselun yrityksen alanurkasta.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin HSV siirtyi johtoon. Zoltán Stieber keskistti ja pallo kimposi Hannover-pakki Marcelon jaloista roikkuna vierailijoiden maaliin.

Hannoverin painostuksesta huolimatta isännät lisäsivät johtoaan toisen puoliajan alussa.  Marcell Jansen laukoi ja peliväline päätyi jälleen vierailijoiden puolustan kautta verkon perukoille.

Artur Sobiech survoi vielä kavennuksen Hannoverille, mutta pisteet jäivät Hampuriin.

HSV nousi voiton myötä jo sijalle 11. Hannover on kaksi pistettä edellä kahdeksantena.