Hoffenheim murskasi Hertha Berlinin

Kirjoittaja: — 21/12/2014

Sunnuntain ensimmäisessä Bundesliga-ottelussa Hoffenheim järjesti murskajaiset Hertha Berliinin vieraana. Joukkue iski ensimmäisen 40 minuutin aikana kolme maalia ja voitti lopulta peräti 0-5.

Ensimmäinen maali syntyi 23. minuutilla. Kevin Volland huiputti vasemalla laidalla Marcel Ndjengin dönerkioskille ja keskitti maalille. Epäonnekseen John Anthony Brooks ohjasi pallon omaan maaliin.

Lisää seurasi vain hetkeä myöhemmin. Brooks rikkoi Sven Schipplockia ja pallo vietiin pilkulle. Sejad Salihović laukoi keskelle maalia. Varttia myöhemmin Hoffenheimille tuomittiin uusi rangaistuspotku, ja tällä kertaa Salihović pommitti pallon oikeaan yläkulmaan.

Nöyryytys jatkui toisella puoliajalla. Roberto Firmino petasi terävän vastahyökäykksen päätteeksi Schipplockille tyhjän maalin, eikä saksalaisen tarvinnut kuin saattaa pallo maaliin. Noin viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa Firmino teki jälleen hyvän esityön, ja tällä kertaa Sebastian Rudy pääsi sijoittamaan pelivälineen tyhjään verkkoon. Osuma jäi illan viimeiseksi.

Hoffenheim on sarjassa seitsemäntenä. Hertha Berlin lähtee talvitauolle sijalta 13.