Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hoffenheim jatkoi HSV:n tuskaa

Kirjoittaja: — 03/02/2014

Hoffenheim aiheutti Hamburger SV:lle jo viidennen peräkkäisen tappion ja pudotti suurseuran jo suoran putoajan paikalle. Viimeisessä neljässä ottelussaan HSV on päästänyt kolme maalia kussakin.

Hoffenheim oli tylyttänyt hampurilaisia jo syyskaudella maalein 5-1 ja jälleen tuloksena oli selkeä 3-0-voitto. Erityisen hyvässä vauhdissa Hoffenheimilta oli kaksikko Roberto FirminoKevin Volland. Firmino vastasikin ottelun voittomaalista jo ensiminuuteilla upottamalla pallon kehnosti esiintyneen HSV-vahdin Jaroslav Drobnyn jalkojen välistä maaliin.

Hieman ennen taukovihellystä nuori Niklas Süle puski kotijoukkueelle 2-0-johdon ja toisella jaksolla Hoffenheimin kapteeni Andreas Beck viimeisteli loppuluvuiksi 3-0. Nollapeli oli Hoffenheimille sen kauden ensimmäinen.

HSV:n pistekeskiarvo on uuden valmentajan Bert van Marwijkin alaisuudessa nyt jo huonompi kuin joukkuetta alkukaudesta luotsanneen Thorsten Finkin aikakaudella. Tuska on tällä hetkellä valtava. Seuraavaksi HSV tavoittelee pisteitä lauantaina isännöidessään Hertha Berliniä.