Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Hannover-kapteenin kaudenavaus kaatui peliluvan puuttumiseen

Kirjoittaja: — 28/10/2013

Hannover 96:tta jo vuodesta 1999 edustaneen Steven Cherundolon oli määrä tehdä paluu kentille viikonloppuna, mutta miehen kaudenavaus viivästyi seurajohdon sähläyksen takia. 34-vuotiaan joukkueen kapteenin pelilupaa ei oltu hoidettu ajoissa kuntoon, joten yhdysvaltalainen joutui seuraamaan ottelua edelleen katsomon puolelta. Kickerin mukaan Hannover kuitenkin ilmoitti Cherundolon poissaolon syyksi aluksi noidannuolen.

USA:n maajoukkuepuolustaja on pelannut Hannoverin paidassa jo huimat 300 bundesliigaottelua, mutta polvileikkaukset ja myöhemmin myös turvonnut nilkka ovat viivästyttäneet Cherundolon uuden kauden aloitusta. Ensi viikonlopun vierasottelussa Bremenissä mies lienee kuitenkin ensimmäistä kertaa joukkueensa kokoonpanossa.

Hannover pyysi maanantai-iltapäivänä myös saksalaislehdistöltä anteeksi harhautettuaan tätä virheellisellä tiedolla. Seura halusi antaa joukkueelle työrauhan ja keksi sen takia tekosyyksi noidannuolen totuuden kertomisen sijasta. Jälkikäteen seurajohto oli kuitenkin valmis myöntämään, että tilanteessa tehtiin virhearvio.

loading comments...