Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Frankfurt pesi Bremenin – HSV palasi voittojen tielle Mainzia vastaan

Kirjoittaja: — 07/12/2014

Bundesligassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa Hamburger SV päihitti FSV Mainz 05:n maalein 2-1. Illan toisessa kamppailussa nähtiin peräti seitsemän maalia, kun Eintracht Frankfurt murskasi Werder Bremenin maalein 5-2.

Hampurissa nähtiin tasainen vääntö HSV:n ja Mainzin välillä. Ensimmäinen puoliaika oli pääosin kotijoukkueen hallintaa. Avausmaali syntyi reilun puolen tunnin peli jälkeen, kun Cléber pommitti rangaistusalueelle kimpoilemaan jääneen pallon Loris Kariuksen käsien kautta maaliin.

Toisella puoliajalla puntit tasoittuivat ja Mainz alkoi luomaan paikkoja. HSV meni kuitenkin 2-0-johtoon 54. minuutilla. Nikolče Noveski pysäytti keskityksen kädellään, ja pallo vietiin pilkulle. Rafael van der Vaart laukoi rangaistuspotkun varmasti vasempaan alakulmaan.

Shinji Okazaki toi Mainzin vielä maalin päähän ottelun lopussa, mutta pisteet jäivät Hampuriin.

Werder Bremenin vierailu Frankfurtissa ei mennyt putkeen. Kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia koko ottelun, ja voitti lopulta 5-2. Tauolle lähdettiin 1-1-tasatilanteessa, kun Alexander Meier vei ensin Eintracht Frankfurtin johtoon ja vain minuutti ennen taukovihellystä Theodor Gebre Selassie puski vierailijat tasoihin.

Toinen puoliaika oli täysin kotijoukkueen. Haris Seferović, Meier ja Stefan Aigner veivät Frankfurtin turvalliseen 4-1-johtoon. Luca Caldirola iski kavennusosuman 10 minuuttia ennen loppua, mutta Frankfurt kuittasi maalin vain minuuttia myöhemmin Marc Stenderan laukoessa voimalla yläkulmaan noin 20 metristä.

Frankfurtille voitto oli jo kolmas perättäinen ja joukkue nousi sarjataulukossa seitsemänneksi. HSV nousi oman voittonsa myötä sarjataulukon pohjalta sijalle 13.