Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt nipisti voiton Schalkesta

Kirjoittaja: — 14/02/2015

Lauantain viimeisessä Bundesliga-ottelussa Eintracht Frankfurt voitti kotonaan Schalken maalein 1-0. Ottelun ainoasta osumasta vastasi Lucas Piazon.

Varsin tasaisen ottelun ensimmäisen puoliajan parhaat tilanteet siunaantuivat vierailijoiden Marco Högerille, joka pääsi kahdesti koittamaan Frankfurt-vahti Kevin Trappin valppautta. Trapp veti kuitenkin kummallakin kerralla pidemmän korren, joten tauolle lähdettiin tasatilanteessa.

Ottelun voittomaali syntyi 64. minuutilla. Pallo pyöri hetken aikaa kulmalipun tuntumassa, kunnes se päätyi Timothy Chandlerille. Yhdysvaltalaisen keskitys kimposi Schalke-puolustajasta maaliin eteen juosseelle Piazonille, joka puski pelivälineen ylänurkkaan.

Kuninkaansiniset ei saanut enää kunnon kiriä aikaiseksi, joten pisteet jäivät Frankfurtiin.

Hieman tahmeasti kevätpuoliskon aloittanut Eintracht Frankfurt on yhdeksätenä. Schalke tippui Mönchengladbachin taakse neljänneksi.