Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmund joulutauolle synkin mielin

Kirjoittaja: — 21/12/2013

Bundesliigakauteen Bayern Münchenin ainoana vakavasti otettavana haastajana lähtenyt Borussia Dortmund kompuroi joulukuussa pahemman kerran. Dortmund joutui nöyrtymään kotikentällään Hertha Berliniä vastaan maalein 1-2 ja on näin jäänyt Bayernista jo tavoittamattomalta tuntuvan 12 pisteen päähän. Kaiken lisäksi Bayern on pelannut yhden ottelun Dortmundia vähemmän.

Dortmund sai otteluun mainion alun, sillä Marco Reus ohitti Bundesliigan debyyttiotteluaan pelanneen Marius Gersbeckin jo seitsemännellä peliminuutilla. Osuma jäi kuitenkin Gersbeckin ainoaksi takaiskuksi ja Dortmundin puolustus alkoi huojua kuin korttitalo. Ensin maalitykki Adrian Ramos toi kauden yhdennellätoista maalillaan vieraat tasoihin ja juuri ennen taukovihellystä Sami Allagui hyödynsi nuoren Dortmund-topparin Marian Sarrin kompuroinnin ja viimeisteli Herthan voittomaalin.

Vahvana kotijoukkueena tunnettu Dortmund on hävinnyt nyt kolme viimeistä kotiotteluaan. Pääkaupunkilaisille voitto oli puolestaan jo kolmas perättäinen, joten Hertha-miesten joulumieli on takuulla turvattu. Voittonsa myötä Hertha on Dortmundia vain neljä sarjapistettä jäljessä.

loading comments...