Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Di Matteo: “Olemme kaikki nähneet joitain Real Madridin heikkouksia”

Kirjoittaja: — 18/02/2015

Schalke ja Real Madrid kohtaavat illalla Mestarien liigan neljännesvälierässä. Espanjalaisjätti on otteluparissa suosikki, mutta Schalken päävalmentaja Roberto Di Matteon mielestä Kuninkaansinisillä on mahdollisuutensa.

– Lähdemme tietenkin voittamaan tätä ottelua, mutta tiedämme, että vastus on kova. He ovat mestareita, mutta yritämme silti voittaa, Di Matteo kertoi UEFA:n järjestämässä lehdistötilaisuudessa.

– Olemme kaikki nähneet jotain Real Madridin heikkouksia viime viikkoina, ja yritämme keskittyä niihin. Jokaisella joukkueella on heikkoutensa.

Los Blancosin peli ei ole viime aikoina sujunut odotetulla tavalla. Reilu viikko takaperin joukkue hävisi Atlético Madridille maalein 4-0, eivätkä esitykset muutenkaan ole vakuuttaneet edellisten viikkojen aikana. Cristiano Ronaldo ei ole maalannut tammikuun puolenvälin jälkeen. Di matteo tiedostaa kuitenkin lusitaanin vaarallisuuden.

– Hän on pelaaja, joka voi ratkaista pelin yksinään. Häntä vastaan on puolustettava joukkueena, italialaiskoutsi kertoi.

Schalke on kaikesta huolimatta otteluparissa selvä altavastaaja. Di Matteon uroteoista vastaavissa tilanteissa Chelsean peräsimessä ei ole kuin muutama vuosi aikaa.

– Kokemukseni altavastaajan roolista Chelsean peräsimessä eivät auta nyt paljoa. Tämä on eri joukkue, ja yritämme valmistautua mahdollisimman hyvin, Di Matteo kertoi.

Ensimmäinen osaottelu pelataan Saksassa tänään illalla kello 21:45. Toinen osa pelataan 10.3.

loading comments...