Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Cup-ennakko: Hamburger SV-Bayern München

Kirjoittaja: — 12/02/2014

Puolivälieräkierros huipentuu kahden jättiläisen kohtaamiseen. Kotijoukkue HSV on pahasti rämpivä nukkuva jättiläinen, kun Bayern München puolestaan on tällä hetkellä koko Euroopan suurin ja kaunein.

HSV taistelee paraikaa lähinnä velkojien ja putoamisviivan kanssa. Sillä on sarjassa alla kuuden ottelun tappioputki ja täysi työ sarjapaikkansa säilyttämisen kanssa. Cupissa se ei ole vielä pääsarjaseuraa kohdannut ja nyt vastaan tulee kovin mahdollinen joukkue.

HSV:n tehtävä on yksinkertaisesti mahdoton ja keskittyminenkin voi olla jo enemmän sunnuntain Braunschweig-pelissä kuin tässä ottelussa. Hampurilaisten historiasta löytyy kolme cup-titteliä, mutta tällä kaudella ei ole luvassa lisää.

Bayern München on Bundesliigassa jo tavoittamattomalla karkumatkalla. Triplan uusiminen on tavoite, jonka se varmasti haluaa saavuttaa, joten cup-otteluihin keskittyminen on takuulla huolellista, vaikkei vastus olisikaan pahimmasta päästä. Bayern on 16:lla voitollaan Saksan ylivoimaisesti menestynein cup-joukkue ja tälläkin kertaa ehdottomasti suurin voittajasuosikki.

Suurta jännitysnäytelmää ei ottelusta kannata odottaa. Seurantaan voikin ottaa sen, onnistuuko Thomas Müller jälleen maalinteossa. Müller on maalannut kaikilla aiemmilla kierroksilla tehden kilpailussa yhteensä jo kuusi maalia. Mikäli maaliputki kestää loppuotteluun saakka, voi baijerilainen nousta jakamaan komeaa ennätystä.

Toistaiseksi vain kaksi pelaajaa on onnistunut tekemään maalin cupin jokaisessa kuudessa ottelussa. Saavutukseen ylsivät aikanaan Kölnin Dieter Müller vuonna 1977 ja Stuttgarter Kickersin Dirk Kurtenbach vuonna 1987.

Arvio: Bayern lyö lyötyä ja jyrää täydessä kaaostilassa olevan HSV:n maanrakoon lukemin 4-0.

loading comments...