Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Brittilehti tekaisi Marco Reusin Bayern-lausunnon

Kirjoittaja: — 15/01/2014

Keltainen lehdistö iski jälleen. Englantilainen Mirror kirjoitti viime lauantaina Marco Reusin vakuutelleen, ettei hän seuraa Mario Götzen ja Robert Lewandowskin jalanjälkiä Bayern Müncheniin. Kommentti levisi välittömästi kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa ja Reus nautti ylistystä Dortmund-fanien keskuudessa.

Mirrorin mukaan Reus totesi näin: “Toivotan onnea Lewalle ja Götzelle, mutta minua Bayern ei saa. Raha ei ole kaikki kaikessa”.

11Freunde-sivusto kiinnostui Reusin lausunnon todenperäisyydestä välittömästi. Ensin sivustolta otettiin yhteyttä Borussia Dortmundin viestintäjohtaja Sascha Fliggeen.

– Lausunto on, kuten niin usein, väärennetty, Fligge kommentoi 11Freundelle.

Seuraavaksi 11Freunden toimittaja soitti Mirrorin toimitukseen. Selvisi, että jutun takana on Danny McCann-niminen freelancer-toimittaja, joka sattuneesti ei ollut toimituksessa puhelun aikana. Kun luurin nostaneelle Mirrorin esimiehelle selvisi, että Saksasta saapunut puhelu koskee tuoretta Marco Reus-haastattelua, meni yhteys sopivasti poikki eikä uusiin yhteydenottoihin enää vastattu. Saksalaissivustolle asia oli päivänselvä: tekaistu lausunto.

Pian myös saksalainen Bild-lehti kiinnostui asiasta ja kysyi kommentista Marco Reusilta itseltään.

– Kommenttini on tekaistu. En ole koskaan sanonut noin enkä tule koskaan myös niin sanomaan, kiukustunut Reus painottaa.

11Freunde uskoo Mirrorin väärennösmotivaation tulevan siitä, että Reusin huhuttu loikka Manchester Unitediin vaikuttaisi jutun perusteella todennäköisemmältä. Yleisessä tiedossa on, että miehen nykyisessä sopimuksessa on arviolta 37 miljoonan euron ulosostoklausuuli ja useiden brittiseurojen tiedetään olevan supertähdestä kiinnostuneen.

loading comments...