Borussia Dortmund nujersi kotikentällään Arsenalin

Kirjoittaja: — 17/09/2014

Jürgen Kloppin miehistö ei antanut Arsenalille juurikaan saumoja Westfalenstadionilla. Dortmund nappasi täyden pistepotin maalein 2-0.

Ottelun 6. peliminuutilla Dortmundin Henrikh Mkhitaryan kaatui helpon näköisesti rangaistusalueella, ja ottelun erotuomari palkitsi hänet sukelluksesta keltaisella kortilla.

Juuri ennen puoliaikaa Dortmund sai minuutin sisään kaksi hyvää maalintekopaikkaa. Pierre-Emerick Aubameyangin ja Mkhitaryanin viimeistelyt jäivät kuitenkin vaatimattomiksi. 40. peliminuutilla Danny Welbeck pääsi yrittämään maalintekoa, mutta viimeistely epäonnistui.

Dortmund iski juuri ennen puoliaikavihellystä. Ciro Immobile teki pitkän juoksun ja viimeisteli 1-0-maalin Arsenal-puolustajien seuratessa vierestä.

Aubameyang ei toista kertaa erehtynyt, vaan Gabonin maajoukkuepelaaja iski Dortmundin 2-0-johtoon heti toisen puoliajan alussa. Kymmenen minuuttia myöhemmin Aubameyang laukoi pallon ylärimaan.

Toimittajan sana

Todella vakuuttava esitys Dortmundilla, etenkin loukkaantumistilanteeseen peilaten. Toisaalta Arsenal oli yllätävän vaisu. Tämän ottelun perusteella Kloppin suojattien ei tarvitse olla huolissaan jatkoonmenon suhteen.