Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern München kohtaa kesällä MLS:n tähdistöjoukkueen

Kirjoittaja: — 18/12/2013

Bayern München ilmoitti kotisivuillaan valmistautuvansa kauteen 2014-2015 harjoitusleirillä Yhdysvalloissa. Leiri huipentuu 6.8. pelattavaan otteluun MLS-liigan tähdistöjoukkuetta vastaan. Ottelu televisioidaan yli 130 maassa.

– Olemme iloisia, että Bayernin kaltainen nimekäs ja menestyksekäs seura osallistuu MLS:n tähdistöotteluun kesällä 2014. Maailmassa ei ole tällä hetkellä parempaa joukkuetta ja pelaajamme ovat nyt jo innoissaan päästäkseen mittaamaan tasonsa parhaita vastaan, pohjoisamerikkalaisliigan komissaari Don Garber kommentoi.

Ottelu pelataan Portland Timbersin kotikentällä JELD-WEN Field-Stadionilla, jonne mahtuu 22 000 katsojaa. Peli on järjestyksessä yhdeksästoista MLS:an all stars-ottelu ja yhdestoista, joka pelataan kansainvälistä huippujoukkuetta vastaan. Viime kesänä vuorossa oli AS Roma ja sitä ennen valioliigaseurat Chelsea ja Manchester United.

Bayernin USA:n matka kestää yhteensä viikon. Reissuun ajoitettaneen muitakin harjoitusotteluita.

– Meille on suuri kunnia pelata ensimmäisenä saksalaisena seurana MLS:n tähdistöottelussa. MLS-liiga on kehittynyt viime vuosina hurjasti ja odotamme innolla sarjan parhaiden pelaajien kohtaamista, Bayernin valmentaja Pep Guardiola tunnelmoi.

loading comments...