Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Augsburg syvensi Stuttgartin tuskaa

Kirjoittaja: — 23/11/2014

Bundesligan 12. kierroksen viimeinen ottelu pelattiin sunnuntai-iltana, kun VfB Stuttgart isännöi FC Augsburgia. Vierailijat nappasivat Paul Verhaeghin maalilla voiton.

Ottelun alku oli hermostunutta peliä puolin ja toisin. Noin puolen tunnin kohdilla sattui pelin kannalta merkittävä käänne, kun Daniel Schwaab ajettiin toisella keltaisella kortilla kentältä ulos. Joku toinen tuomari olisi saattanut pitää kortin taskussa jälkimmäisessä tilanteessa.

Hetken näytti siltä, että Augsburg tulisi miesylivoimalla dominoimaan ottelua. Raúl Bobadilla laukoi, mutta Stuttgart-vahti Sven Ulreich poimi pallon upeasti alakulmasta.

Peli kuitenkin jatkui pitkään yllättävän tasaisena. Toisen puoliajan alussa Moritz Leitner oli jo lähellä onnistua, mutta Augsburg-puolustus sai siivottua pallon maaliviivalta. Varttia myöhemmin puolestaan kotijoukkueen toppari Timo Baumgartl toimi maaliviivalla maalivahtina.

Noin 20 minuuttia ennen täyttä aikaa Stuttgartin ilta synkkeni. Adam Hloušek katkaisi keskityksen kädellään ja pallo vietiin pilkulle. Paul Verhaegh sijoitti pallon viileästi oikeaan alakulmaan.

Stuttagart ei alivoimalla saanut enää oikein minkäälaista loppurutistusta aikaiseksi, ja näin pisteet matkasivat Augsburgiin.

Toimittajan sana

Jos Stuttgart ei näistä “helpommista” kotiotteluista ota pisteitä, niin mistä sitten? Tänään peliesitystä on punaisen kortin vuoksi vaikeampi arvioida isossa kuvassa, mutta ei ensimmäinen puolituntinen täysmiehisenäkään mitään juhlaa ollut. Ei ole mikään ihme, että Stuttgart on tällä hetkellä sarjajumbona. Pelaajien tason riittämättömyys ei ainakaan voi olla tekosyynä kehnoon vireeseen. Oliskohan valmentajan vaihto paikallaan?

Tänään Augsburg ei ihmeitä esittänyt, mutta se riitti voittoon. Joukkue on pelannut tasaisen alkukauden, ja se on kuudentena. Kova suoritus melko rajallisella materiaalilla.

loading comments...