Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Vierasvoitot maistuivat kärkikaksikon päävalmentajille

Kirjoittaja: — 18/08/2013

Leverkusen ja Bayern München etenevät tasatahtia Bundesliigan kärjessä kahden kierroksen jälkeen. Kumpikin otti avauskierroksen 3-1-kotivoiton jatkoksi lauantaina vieraspisteet 1-0-voitolla.

Bayern kaatoi lauantaina Eintracht Frankfurtin ja niukoista numeroista huolimatta päävalmentaja Pep Guardiola näki pelissä merkkejä paremmasta avauskierrokseen verrattuna.

– Verrattuna viime viikkoon peli oli nyt paremmin kontrollissamme. Mönchengladbachia vastaan päästimme heidät vielä liikaa iskemään vastaan, mutta se toimi nyt paremmin. Maajoukkuetauon jälkeen ei ole helppoa, meillä oli nyt vain kolme päivää aikaa valmistautua. Siitä huolimatta loimme runsaasti paikkoja. Olen onnellinen ja miltei 100-prosenttisen tyytyväinen, Guardiola sanoi Bayernin verkkosivuilla.

Leverkusen-luotsi Sami Hyypiä oli astetta kriittisempi, joskin täysi pistepotti vaikeasta vierasottelusta Stuttgartissa toki maistui.

– Olen iloinen kolmesta pisteestä, Stuttgart teki urakan meille vaikeaksi. Toisella puoliajalla oma pallonhallintamme oli heikkoa, mutta taistelimme hyvin ja teimme lujasti töitä, Hyypiä kiteytti seuransa verkkosivuilla.

loading comments...