Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern ja Leverkusen jäivät tasapeliin – “pitää parantaa”

Kirjoittaja: — 29/03/2014

Bayern Münchenin mestaruusjuhlat kotiyleisön edessä saivat pienen katkeran sivumaun, kun joukkueen ennätyksellinen voittoputki katkesi Hoffenheimin kanssa pelatun 3-3-tasapelin myötä. Sami Hyypiän Leverkusenkaan ei onnistunut jatkamaan voittojen tiellä, vaan jäi 1-1-tasapeliin sitkeästi sarjapaikastaan taistelevan Eintracht Braunschweigin kanssa.

Dortmund haki niukan voiton Stuttgartista ja taistelu kakkossijasta on nyt muodostumassa BVB:n ja Schalken kaksintaisteluksi. Leverkusen on edelleen neljäntenä, mutta voitot lauantaina napanneet Wolfsburg ja Mainz hengittävät jo niskaan – toisaalta ero seitsemänteen sijaan alkaa olla jo melkoista luokkaa.

Münchenissä vahvasti joukkuettaan kierrättänyt päävalmentaja Pep Guardiola ei ollut 3-3-tasapeliin lainkaan tyytyväinen.

– Kaikki kunnia Hoffenheimille, he painoivat päälle erinomaisesti, mutta löysimme siihen hyviä ratkaisuja ensimmäisellä puoliajalla. Toisella emme pelanneet hyvin. Tarvitsemme pallon, jos meillä ei ole sitä, siitä tulee ongelma, Guardiola sanoi FCB:n verkkosivuilla.

– Nyt pitää istua alas, analysoida tämä peli ja siirtää nopeasti keskittyminen tiistaihin. Meidän on parannettava, Guardiola viittasi Mestarien liigan puolivälierään Manchester Unitedia vastaan.

loading comments...