Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Ricardo Rodríguezille kaksi maalia ja ulosajo

Kirjoittaja: — 12/02/2014

VfL Wolfsburg selvitti toisena joukkueena tiensä Saksan cupin välieriin. Wolfsburg kaatoi vieraissa Hoffenheimin maalein 3-1 sveitsiläispuolustaja Ricardo Rodríguezin oltua ottelun ehdoton hahmo.

Rodríguez teki avausjaksolla kaksi maalia, molemmat rangaistuspotkusta. Ensimmäisessä tilanteessa Hoffenheim-puolustus kaatoi Kevin de Bruynen, toisessa uhrina oli Rodríguez itse.

Laitapuolustajan ilta kuitenkin synkkeni, kun tuomari osoitti hänelle keltaista korttia toistamiseen pelin 70. minuutilla. Surullisinta on, että toisen varoituksensa Rodríguez sai aikailusta vapaapotkun antamisessa. Paha menetys myös cupin välierää ajatellen.

Myös Hoffenheimin riveistä löytyi kahden maalin mies. Brasilialainen Roberto Firmino teki 1-1-tasoituksen 39. minuutilla ja puski Hoffenheimin vielä maalin päähän ottelun lisäajalla. Tasoihin Hoffenheim ei kuitenkaan enää noussut, vaan lopputuloksena oli Hoffenheimin viides tappio seurahistorian viidennessä puolivälieräottelussa.

Wolfsburgin voittomaalistakin jäi spekuloitavaa, sillä kärkimies Bas Dostin karatessa maalintekoon Hoffenheim-toppari Niklas Süle makasi kolhun saaneena tantereessa. Osuman myötä Wolfsburg pääsee yrittämään huhtikuussa seurahistorian toista cup-finaalipaikkaa.

Hoffenheimin ja Wolfsburgin välistä cup-ottelua vaivautui seuraamaan vain 12 000 katsojaa. Todella murheellinen yleisömäärä.