Wolfsburg palasi voittojen tielle – De Bruyne jälleen iskussa

Kirjoittaja: — 15/03/2015

Bundesligan sunnuntain ensimmäisessä ottelussa VfL Wolfsburg isännöin SC Freiburgia. Kotijoukkue vei pisteet nimiinsä Kevin De Bruynen, Ricardo Rodríguezin ja Maximilian Arnoldin osumilla maalein 3-0.

Isännät aloittivat ryminällä. Josuha Guilavoguilla ja Bas Dostilla oli hyvät paikat ennen Kevin De Bruynen 19. minuutilla syntynyttä avausmaalia. Belgialainen sai pallon rangaistusalueen kulmalla, harhautti muutaman Freiburg-pelaajan pois tilanteesta ja laukoi alanurkkaan.

De Bruyne väläytteli ottelussa muutenkin muutamalla todella mainiolla yksilösuorituksella.

Wolfsburgin puolustaminen on edellisten viikkojen aikan puhuttanut. Aivan täydessä kuosissa se ei tänäänkään ollut, sillä vierailijat pääsivät useaan hyvään paikkaan. Kehno viimeistely ja Diego Benaglion mainiot torjunnat pelastivat kuitenkin Sudet takaiskuilta.

Ottelun ratkaisumaali syntyi 78. minuutilla. Freiburg-vahti Roman Bürki kaatoi De Bruynen, ja pallo vietiin pilkulle. Bürki torjui Ricardo Rodríguezin rangaistupotkun, mutta sveitsiläinen iski paluupallon verkkoon.

Illan viimeinen syntyi reilut viisi minuuttia myöhemmin, kun De Bruyne löysi maalin edestä Maximilian Arnoldin, jolla oli helppo työ viimeistellä tyhjään maaliin.

Freiburg kamppailee tiukasti putoamista vastaan. Wolfsburg on vakiinnuttanut paikkansa sarjakakkosena.