Pohjanpalo iski hattutemppun

Kirjoittaja: — 05/10/2014

Joel Pohjanpalo on käsittämättömässä vireessä 2. Bundesligassa. Jolle onnistui maalinteossa kolmesti, kun Fortuna Düsseldorf kaatoi SV Darmstadtin vieraissa 4-1.

Pohjanpalo vei Düsseldorfin johtoon 12. minuutilla. Suomalaishyökkääjä hiipi toppareiden väliin ja ohjasi Sérgio Pinton syötön vasempaan alakulmaan

Toinen osuma oli osoitus Pohjanpalon maalintekijän vaistoista. Darmstadt-puolustaja Romain Brégerie yritti syöttää taaksepäin maalivahdille, mutta Pohjanpalo katkaisi syötön, pisti pallon maalivahdin jalkojen välistä itselleen ja viimeisteli tyhjiin.

Hattutemppu syntyi 57. minuutilla. Lukas Schmitz keskitti ja Pohjanpalo viimeisteli oikeaan alakulmaan upealla syöksypuskulla.

Kooste ottelusta löytyy mm. täältä:

Toimittajan sana

Huikeaa. Kuusi maalia neljässä ottelussa. Aiemmat esitykset ovat olleet hyviä, mutta tänään Pohjanpalo oli suorastaan suvereeni. Jolle on maalipörssissä jaetulla toisella sijalla. Piikissä pelaaminen sopii miehelle mainiosti, ja kokemukset muilta pelipaikoilta ovat tuoneet nuorukaisen peliin syvyyttä. Esimerkiksi Pohjanpalon sijoittuminen ja syöttötyöskentely ovat parantuneet. Mies ei pelkää haasteita, ja kun itseluottamus on kunnossa on jälki nähdyn kaltaista.