Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mitrovićin karmaiseva iltapuhde toi Stuttgartille täyden pistepotin Freiburgista

Kirjoittaja: — 28/11/2014

VfB Stuttgartin puikkoihin tiistaina hypänneen Huub Stevensin ura joukkueen peräsimessä alkoi mainiosti, kun joukkue kaatoi 1. Bundesligan perjantain ainoassa ottelussa SC Freiburgin vieraissa maalein 1-4.

Kotijoukkue oli ensimmäisellä puoliajalla hallitseva osapuoli. Ensimmäinen kunnon tilanne syntyi 25 minuutin kohdalla, kun Marc Torrejón laukoi terävästi, mutta Sven Ulreich torjui. Irtopallo tuli suoraan Sebastian Freisin jalkoihin, mutta miehen viimeistely-yritys lähti taivaan tuuliin.

Vieralijat siirtyivät hieman yllättäen johtoon noin puolen tunnin kohdalla. Moritz Leitner antoi kulmapotkun Antonio Rüdigerin päähän. Miehen pusku suuntautui kohti takatolppaa, mistä Martin Harnik rynni pelivälineen verkon perukoille.

Freiburg tasoitti vielä ennen puoliaikaa, kun Vladimír Darida pommitti upean laukauksen alakulmaan noin 30 metristä. Heti maalin jälkeen kotijoukkue sai kunnon hässäkän aikaiseksi vieralijoiden maalille, mutta pallo ei ylärimaa lähemmäs maalia mennyt.

Toisella jaksolla alkoi Stefan Mitrovićin painajaismainen vartti. Kun noin kymmenen minuuttia toista puoliaikaaa oli takana, serbi antoi järkyttävän harhasyötön suoraan Stuttgart-pelaajille. seuranneesta hyökkäyksestä Carlos Gruezo laukoi paluupallosta vierailijat johtoon.

Ottelua oli takana vajaat 70 minuuttia, kun Mitrović menetti pallon jälleen alakerrassa ja muutamia sekuntteja myöhemmin vierailijat juhlivat taas maalia, kun Timo Werner lirutti pallon ohi Roman BürkinVain minuutti myöhemmin Mitrovićin ilta sai erittäin synkän päätöksen, kun mies rappasi läpiajossa olleen Harnikin suoran punaisen kortin arvoisesti.

Ylivoimalla Stuttgart pisti ottelun lopullisesti pakettiin. Leitner laukoi ja Harnik ohjasi maalin edestä illan toisen osumansa.

Toimittajan sana

Freiburg oli pirteä ensimmäisellä puoliajalla, mutta sitten alkoi Mitrović-show. Ilman serbin virheitä kotijoukkue olisi voinut jopa saavuttaa ottelusta jotain. Joukkueen käyrä on kuitenkin positiivinen, ja ainakin Mitrović joutuu nyt katsomosta käsin miettimään tekosiaan.

Stuttgart ponnistu kertaheitolla pois taulukon pohjalta. Joukkkueen keskittyi tänään vastahyökkäyksiin, ja tulos näkyi taululla.