Dortmundin voittoputki jatkui – Stuttgartin tilanne synkkeni

Kirjoittaja: — 21/02/2015

Bundesligan 22. kierros alkoi perjantai-iltana VfB Stuttgartin ja Borussia Dortmundin välisellä mittelöllä. Jürgen Kloppin miehistö otti vakuuttavan 2-3-vierasvoiton.

Dortmund siirtyi johtoon 25.minuutilla. Pallo pomppi Marco Reusin nousun päätteeksi Shinji Kagawalle, joka siirsi pelivälineen Pierre-Emerick Aubameyangille, joka viimeisteli varmasti ylänurkkaan.

Florian Klein toi 32.minuutilla Stuttgartin tasoihin rangaistuspotkusta, mutta reilut viisi minuuttia myöhemmin İlkay Gündoğan vei Keltamustat takaisin johtoon.

Ottelun lopullinen ratkasu syntyi hetki ennen täyttä aikaa. Timo Baumgartl tunaroi pallon Reusille, joka pääsi läpiajoon ja viimeisteli lukemiksi 1-3.

Georg Niedermeier puski vielä kavennuksen ottelun lopussa, mutta aika loppui Stuttgartin kannalta kesken.

Jo kolmannella perättäisellä voitollaan Dortmund nousi kymmenenneksi ennen kierroksen muita otteluita. Stuttgart on sarjajumbona.