Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Chelsea kiinnostunut Ricardo Rodríguezista

Kirjoittaja: — 19/11/2013

Urheilulehti Kickerin mukaan Wolfsburgin 21-vuotias vasen laitapuolustaja Ricardo Rodríguez on herättänyt Valioliigan mahtiseura Chelsean kiinnostuksen. Sveitsin maajoukkuepakki teki juuri ennen maajoukkuetaukoa 53. bundesliigaottelussaan ensimmäisen maalinsa Saksassa Wolfsburgin yllätettyä Dortmundin maalein 2-1. Muutenkin Rodríguezilla on menossa vahva kausi.

Rodríguez hankittiin Wolfsburgiin FC Zürichistä 7,5 miljoonalla eurolla tammikuussa 2012. Nykyisin hän on valmentaja Dieter Heckingin ehdoton luottovalinta avaukseen ohi Marcel Schäferin, mutta viime kaudella vaihtopenkkikin kutsui ajoittain. Tuolloin Rodríguez harkitsi Kickerin mukaan seurasiirtoa. Hoffenheimin kerrotaan miehen saatavuutta tiedustelleen, mutta Wolfsburgilta ei kuitenkaan myyntihalukkuutta löytynyt.  Nyt Chelsean uskotaan harkitsevan Rodríguezista korvaajaa Ashley Colelle, jonka sopimus umpeutuu ensi kesänä.

– On totta kai hienoa olla tilanteessa, jossa muut seurat osoittavat meitä kohtaan kiinnostusta. Sen on oltava tavoitteemmekin, että pelaajamme pääsevät valokiilaan, Wolfsburgin manageri Klaus Allofs kommentoi siirtohuhua.

loading comments...