Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Arjen Robben kuuden viikon huilille

Kirjoittaja: — 05/12/2013

Eilisen cup-ottelun Augsburgissa alkuminuuttien maalillaan ratkaissut Arjen Robben palaa pelikentille vasta tammikuussa. Robben törmäsi ikävästi yhteen Augsburg-vahti Marwin Hitzin kanssa ja sai polveensa syvän haavan. 29-vuotias hollantilainen kuljetettiin vielä keskiviikkoiltana Augsburgin sairaalaan ommeltavaksi ja tänään hänelle tehtiin tarkempi diagnoosi.

– Arjenilla on syvä, polviniveleen asti ulottuva haava. Kenkä painoi oikean jalan reisiluuta sisäänpäin ja haavasta tuli runsaasti verta, Bayern Münchenin lääkäri Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt kertoo seuran kotisivuilla.

Robbenilta jäävät väliin sarjapelit Werder Bremeniä ja Hamburger SV:tä vastaan, Mestarien Liiga-ottelu Manchester Cityä vastaan sekä seurajoukkueiden MM-turnaus Marokossa joulukuun loppupuolella.

– Luonnollisesti tämä on katkera pala. Minulla on kulkenut viime aikoina todella hyvin ja olen nauttinut jokaisesta pelistä joukkueen kanssa. Mutta tulen hyvässä kunnossa takaisin ja aion saavuttaa joukkueen kanssa kaikki ne tavoitteet, joita olemme tälle kaudelle asettaneet, Robben vakuuttaa.

Robbenin poissaolon tuomaa harmia lievittää se, että joukkueen ranskalainen supertähti Franck Ribéry teki eilen paluun kentille kylkiluumurtumansa jäljiltä. Silti joukkueenjohto näkisi Robbeninkin mieluummin kentän puolella.

– Olemme todella pahoillamme, että Arjenille kävi noin huonosti Augsburgissa. Arjen oli elämänsä kunnossa ja oli ratkaissut meille jo monta peliä. Hänen poissaolonsa on ikävää, muta tarjoamme hänelle kaiken tukemme, Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Matthias Sammer selvittää.

loading comments...