Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Valioliiga-seurojen kiikarissa olevaa Hannover-hyökkääjää sakotettiin myöhästymisestä

Kirjoittaja: — 09/01/2014
Tagit:

Hannoverin senegalilaishyökkääjä Mame Diouf on ollut viime aikoina kiihtyvien siirtohuhujen pyörteissä. Eikä huhuja varmasti vaimentanut se, että mies ei saapunut paikalle kevätkauden ensimmäisiin harjoituksiin.

26-vuotias Diouf perusteli treeneistä lintsaamista sillä, että hänen oli jäätävä tukemaan sairasta äitiään. Samasta syystä Diouf piti jo viime kesänä neljä päivää joukkuekavereitaan pidemmän loman. Tuolloin kuitenkin etukäteen sovitusti, toisin kuin nyt.

Vaikka Hannoverissa riittääkin ymmärrystä poisjäännin syylle, päätti seura sakottaa pelaajaansa luvattomasta poissaolosta.

– Hänen selvityksensä on hyvin ymmärrettävä, sillä hän huolehti sairaasta äidistään Senegalissa. Se ei kuitenkaan oikeuta rikkomaan ammattimme sääntöjä vastaan. Henkilökohtainen ilmoitus etukäteen olisi ollut tarpeen. Siksi määräsimme hänelle 10 000 euron sakot, Hannoverin manageri Dirk Dufner selvitti Bildille.

Saksanmaalla pidetään Dioufin myyntiä talvitauolla jo kohtalaisen todennäköisenä. Kiinnostuneina seuroina on mainittu Stoke ja Cardiff, mutta konkreettista tarjousta odotellaan edelleen.

loading comments...