Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hannoverin Mame Dioufin kausi päättyi olkapäävammaan

Kirjoittaja: — 09/03/2014
Tagit:

Hannover-hyökkääjä Mame Dioufin peli lauantaina Leverkusenia vastaan jäi 15 minuuttiin, kun hän loukkasi olkapäänsä vaarattoman näköisessä tilanteessa. Vamma ei vaikuttanut aluksi vakavalta, mutta tutkimukset myöhemmin osoittivat toista ja Dioufin kausi on ohi.

Diouf kamppaili korkeasta pallosta Leverkusen-puolustaja Philipp Wohlscheidin kanssa ja törmäsi tähän ikävin seurauksin. Olkapää meni sijoiltaan ja Diouf joutui kentän laidalla paikkailtavaksi. Olkapää saatiinkin nopeasti jälleen paikoilleen ja senegalilainen oli omasta mielestään valmis jatkamaan peliä. Hannover oli kuitenkin ehtinyt jo tehdä vaihdon ja Diouf puhkui asiasta vihaisena vaihtopenkin suuntaan.

Ratkaisu osoittautui kuitenkin sittemmin oikeaksi. Tutkimuksissa todettiin sekä olkapäälumpion että nivelsiteiden vahingoittuneen ja edessä on leikkaus. Sivussa 26-vuotias kärkimies joutuu olemaan joka tapauksessa useamman kuukauden, joten kausi on hänen osaltaan paketissa.

Kesällä 2012 Manchester Unitedista siirtynyt Diouf on pelannut Hannoverin paidassa 57 Bundesliigaottelua ja viimeistellyt 26 maalia. Tämän kauden maalisaldoksi jäi kahdeksan osumaa.

loading comments...