Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Päättyykö Felipen ura jatkuviin kipuihin?

Kirjoittaja: — 15/11/2013
Tagit:

Hannover 96 hankki kesällä 2012 keskuspuolustuksensa vahvistukseksi brasilialaisen Felipen Standard Liegestä. Siirtokorvaukseksi sovittiin 2,5 miljoonaa euroa. Paljon iloa seuralle ei kuitenkaan ole topparista ollut, sillä Felipen vammakierre ei ota talttuakseen. Nyt ilmassa roikkuu Bildin mukaan jopa uhka siitä, että Felipen ura päättyisi jatkuviin loukkaantumisiin, vain 26-vuotiaana.

Felipe on pystynyt pelaamaan Hannoverin paidassa ainoastaan neljä liigaottelua. Näissä hän on tehnyt yhden maalin. Loukkaantumislista onkin sitten sitäkin pidempi. Heti seuraan tultuaan brassi kärsi ensin kynsitulehduksesta ja sitten kurkkutulehduksesta. Debyyttiottelunsa jälkeen miehen jalka turposi ja hieman myöhemmin puolustaja kärsi lihasrevähdyksestä. Syksyn aikana lantio alkoi vaivata ja vuosi sitten Felipe kävikin lonkkaleikkauksessa.

Kevätkaudella lihas revähti uudestaan ja toukokuussa jalka murtui. Viime kausi oli siis täysi pannukakku eikä uusi kausikaan nostata toiveita paremmasta. Lonkka on vaivannut edelleen ja niinpä se leikattiin lokakuussa uudestaan. Kivut eivät kuitenkaan ole alkaneet talttua leikkauksen jälkeenkään. Felipen kuntoutus perustuu tällä hetkellä tyystin vesijuoksuun ja jumppaan. Normaalista juoksuharjoittelusta ei tule mitään, palloharjoittelusta puhumattakaan.

– Felipellä on edelleen kipuja, eikä tilanne näytä lainkaan hyvältä. Valitettavasti tämä on päättymätön tarina, Hannoverin manageri Dirk Dufner kommentoi Bildille.

– Keskustelemme tällä viikolla lääkärien kanssa ja harkitsemme, mitä teemme. Ehkä Felipe lähetetään perusteellisempaan ja pidempään kuntoutukseen.

Bildin mukaan yksi täysin realistinen vaihtoehto on, että Felipe joutuu laittamaan nappikset naulaan jo ennen kuin bundesliigaura pääsi edes kunnolla käyntiin.

loading comments...