Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Mika Ääritalo siirtyy Saksan kolmosliigaan

Kirjoittaja: — 10/01/2014

28-vuotias TPS-hyökkääjä Mika Ääritalo siirtyy saksalaisen Holstein Kielin riveihin kesäkuun loppuun saakka kestävällä lainasopimuksella. Lainaan sisältyy osto-optio. Holstein Kiel pelaa Saksan kolmannella sarjatasolla.

Ääritalo on edustanut turkulaisseuraa liigatasolla yhdeksän kautta. Tilille on kertynyt 196 peliä Veikkausliigassa ja 47 maalia.

– Olemme iloisia, että saimme Mika Ääritalosta uuden hyökkäyspään pelaajan. Hän voi pelata hyökkäyksessä monella eri pelipaikalla ja hänellä on runsaasti kokemusta, Holsteinin urheilutoimenjohtaja Andreas Bornemann selvittää seuran kotisivuilla.

Kielissä pelinumeron 38 saava Mika Ääritalo on ehtinyt voittaa TPS:n kanssa Suomen Cupin, Liigacupin sekä neljä SM-pronssia.

– Seura on totta kai iloinen, että meiltä siirtyy edelleen pelaajia ulkomaille. On hienoa, että Ärtsi sai tällaisen mahdollisuuden ja emme halunneet olla siirron esteenä. Vaikka kyseessä on laina, toivomme, että se konkretisoituu pysyväksi siirroksi. Mikäli näin ei kuitenkaan tapahdu, niin tervetuloa takaisin TPS-paitaan, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Juha Reini iloitsee seuran verkkosivuilla.

loading comments...