Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Marco Reus ja Dortmund pitkään jatkosopimukseen

Kirjoittaja: — 10/02/2015
Tagit:

Marco Reus on tehnyt Dortmundin kanssa kesään 2019 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Dortmund vahvisti jatkosopimuksen verkkosivuillaan.

Reus siirtyi Dortmundiin tammikuussa 2012. Dortmund maksoi Saksan maajoukkuepelaajasta Borussia Mönchengladbachille 17,1 miljoonan euron siirtokorvauksen.

25-vuotias Reus on ollut suurseurojen kiikareissa viimeisten siirtoikkunoiden aikana. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut urallaan 169 Bundesliga-ottelua, joissa Reus on tehnyt kunnioitettavat 70 maalia.

Reus on edustanut Saksan maajoukkuetta 23 kertaa. Maalinteossa 25-vuotias taituri on onnistunut maalleen seitsemän kertaa.

Toimittajan sana

Reusin jatkosopimusta voi pitää yllättävänä ratkaisuna. Dortmundin Bundesliga-kausi on ollut toistaiseksi valtava pettymys. Taitavan saksalaisen perässä on ollut huhujen mukaan mm. Real Madridin ja Chelsean kaltaisia suurseuroja.

Jatkosopimus ei toki estä Reusin lähtöä Dortmundista. Uuden sopimuksen myötä suurseurat saavat tosin lyödä pöytään entistä suuremman kasan käteistä, mikäli Reusin palvelukset edelleen kiinnostavat.

loading comments...