Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Leverkusen kaatui saappaat jalassa Pariisissa

Kirjoittaja: — 13/03/2014

Bayer 04 Leverkusenin taival Mestarien liigassa päättyi odotetusti keskiviikkona PSG:ta vastaan. Yhteismaalit kirjattiin pariisilaisille 6-1, mutta niukka 1-2-tappio vierasottelussa ja tasapainoinen esitys antoivat Leverkusenille uskoa kevään koitoksiin Bundesliigassa.

Leverkusen sai otteluun parhaan mahdollisen alun, kun Sidney Sam siirsi vieraat johtoon jo kuudennella peliminuutilla. PSG:n Marquinhos iski tasoituksen kuitenkin jo 13. minuutilla. Hiukan ennen puolen tunnin täyttymistä Leverkusenilla oli erinomainen tilaisuus siirtyä uudestaan johtoon, mutta PSG-maalivahti Salvatore Sirigu torjui Simon Rolfesin rangaistuspotkun.

Toisen puoliajan alussa Ezequeil Lavazzi vei kotijoukkueen johtoon ja Emre Canin toinen keltainen kortti 68. minuutilla vaikeutti Leverkusenin takaa-ajoa tuntuvasti. PSG ei pystynyt sekään lisämaaleja tekemään ja näin voitto jäi Pariisiin niukoin lukemin 2-1.

– Kaiken kaikkiaan minusta tuntuu, että voimme lähteä kotiin pää pystyssä. Oli tärkeää, että osoitimme oikeaa asennetta ja voimme ottaa tästä paljon positiivista mukaamme, Leverkusen-luotsi Sami Hyypiä sanoi UEFA:n verkkosivujen mukaan.

– Teimme juuri sen mitä haimmekin ja tarjosimme kunnon esityksen koko 90-minuuttisen ajan, totesi myös urheilujohtaja Rudi Völler tyytyväisenä Wekseflfin verkkosivuilla.

Ottelussa nähtiin myös yksi debyytti, kun Leverkusenin U19-joukkueen kapteeni Maximilian Wegener tuli vaihdosta kentälle 77. minuutilla.

Bayer 04:n kokoonpano:
Leno – Donati, Wollscheid, Toprak, Guardado – Reinartz (77. Wagener), Rolfes, Can – Sam (67. Brandt), Derdiyok, Castro (67. Son)