Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kaksi suomalaispelaajaa Chemnitzin testissä

Kirjoittaja: — 28/01/2014

Lupaavia suomalaispelaajia on siirtynyt viime aikoina Saksan kentille alati kiihtyvää tahtia. Pääsarjan ainoa suomalainen on tätä nykyä valmentaja Sami Hyypiä, mutta alemmilla sarjatasoilla pallon perässä ahertaa peräti 12 suomalaista, ja lisää voi olla tulossa.

Jälleen kaksi uutta suomalaista on antamassa näyttöjä saksalaisseuralle. Saksan kolmosbundesliigassa pelaavan Chemnitzer FC:n harjoituksiin ovat liittyneet toppari Johan Brunell sekä keskikenttäpelaaja Patrick Byskata. Molemmat pelasivat tiistaina täydet minuutit Chemnitzin maalittomaan tasapeliin päättyneessä harjoitusottelussa Union Berlinin reservijoukkuetta vastaan.

22-vuotias Brunell on vasenjalkainen pelaaja, joka hääri viime kaudella FF Jaron puolustuksessa 24 Veikkausliiga-ottelussa. Mies on Jaron oma kasvatti.

23-vuotias Patrick Byskata aloitti pelaajauransa Kokkolassa, mutta viimeisen kahden kauden ajan hän on edustanut IFK Mariehamnia. Puolustava keskikenttäpelaaja teki kaudella 2013 30 Veikkausliiga-taistossa kaksi maalia. Byskata kävi äskettäin näytillä myös irlantilaisessa Shamrock Roversissa.

Chemnitzer FC on 20 joukkueen sarjassa tällä hetkellä sijalla 17 ja tiukasti mukana putoamistaistelussa. Saksan siirtoikkuna menee kiinni tulevana perjantaina klo 20 Suomen aikaa.

loading comments...