Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Hiroki Sakai harvinainen näky maalitilastoissa

Kirjoittaja: — 04/11/2013

Sunnuntai-illan “Pohjoisen derbyssä” Bremenin ja Hannoverin välillä nähtiin kaikkiaan viisi maalia. Harva varmaan kuitenkaan osasi odottaa maalia Hannoverin 2-2-tasoituksen komealla kaukolaukauksella upottaneelta japanilaispuolustajalta Hiroki Sakailta.

Sakai oli pelannut aikaisemmin 23 bundesliigaottelua ilman maalin maalia. Uskomatonta kyllä, Bildin mukaan 23-vuotias Sakai ei ollut ennen sunnuntaita edes laukonut kuin kerran kohti maalia Saksan pääsarjassa, ja tuosta kudistakin oli jo kulunut yli vuosi. Miehen osumatarkkuus on siis komeasti 50 %. Pitäisiköhän Sakain laukoa useammin?

Japanin maajoukkueessa Sakai on pelannut 12 ottelua osumatta kertaakaan tolppien väliin. Ennen Saksaan muuttoaan Sakai pelasi kotimaassaan Kashiwa Reysolin joukkueessa. Siellä verkko sentään heilui kolme kertaa, kertaalleen Japanin pääsarjassa ja kahdesti Aasian Mestarien Liigassa. Viimeisin maali oli syntynyt 17.4.2012. Tuon jälkeen Sakai oli ehtinyt pelata eri kilpailuissa yhteensä 52 ottelua ennen sunnuntaina syntynyttä unelmamaaliaan.

loading comments...