Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyang: ”Pystymme vielä paljon parempaan”

Kirjoittaja: — 15/09/2013

Lauantai-illan 6-2-murskajaisissa kauden maalisaldonsa viiteen yhtä monessa pelatussa ottelussa nostanut Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyang riemuitsi ensimmäisistä osumistaan kotiyleisön edessä. Kesällä Saint-Étiennesta siirtynyt hyökkääjä iski niin avausosuman kuin voittomaaliksi jääneen 3-2-osumankin.

– Olen sanaton, olen innoissani. Tämä oli mahtava päivä, mahtava ilta minulle. Tunnelma stadionilla oli hieno ja olin unelmoinut maalin tekemisestä kotiottelussa. Se että niitä tuli kaksi, on uskomatonta. Ja maali Südtribünen edessä – käsittämätön tunne, Aubameyang hehkutti BVB:n verkkosivuilla.

Kahden maalinsa lisäksi Aubameyang teki esityön sekä 4-2- että 5-2-maaleihin.

– Olen maalisyötöstä aivan yhtä ylpeä kuin maalistakin. Pelasimme erittäin hyvin, otimme jälleen pisteet ja se on hieno asia.

Aubameyang ei kuitenkaan liikaa lähtenyt leijumaan, vaan näki Dortmundilla varaa vielä nostaakin tasoaan.

– Olemme vielä kaukana täydellisestä, voimme vielä parantaa – ja meidän myös pitää koko ajan parantaa. Tärkeintä on että tiedostamme sen ja toimimme sen mukaisesti.

Aubameyangin tavoin kaksi maalia viimeistellyt Robert Lewandowski näki myös vielä viilaamista pelissä.

– Pelasimme erittäin hyvin, tosin 2-2-maalin jälkeen ihmettelin mitä tapahtuu, mutta olisimme lopulta voineet tehdä enemmänkin maaleja. Tietysti olemme kuitenkin tyytyväisiä 6-2:een, Lewandowski muotoili.

loading comments...